2011-06-17 13:58:42• hírek • Szatmar.ro

Két baleset a Lucian Blagán

Illusztráció
Illusztráció

Két kellemetlen esemény helyszíne volt a csütörtöki nap folyamán a szatmárnémeti Lucian Blaga sugárút: két közlekedési baleset is történt szűk kilenc órán belül, melynek következtében két személy könnyebb sérüléseket szenvedett, mindkettejüket kórházba kellett szállítani.

Az első baleset még kora délután, 14.30 körül történt, amikor két személykocsi ütközött egymásnak, a vétlen vezető pedig könnyebb sérülésekkel a kórházba került. A 78 éves Gheorghe M. saját tulajdonát képező személygépkocsijával akart volna megfordulni a sugárúton, ám ezt elővigyázatlanul tette meg. Ennek következtében autója összeütközött a szabályosan közlekedő Ioan H. gépkocsijával. A baleset következtében a 28 éves fiatalembert könnyebb sérülésekkel szállították kórházba.

Sötétedés után, 23.00 óra magasságában történt a másik baleset, amikor a szintén a saját személygépkocsiját vezető 40 esztendős Aneta S. nem vette észre a gyalogátjárón éppen áthaladó Éva K.-át, akit elütött. A 41 éves nő a vizsgálatok szerint szabályosan haladt át az úttesten. Kisebb sérülésekkel őt is kórházba szállították.

A rendőrség mindkét esetben vérvizsgálatot rendelt el, hogy megállapítsák, az érintettek közül nem volt-e valaki alkohol befolyásoltsága alatt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: